MUURSCHILDERINGEN

Bent u op zoek naar een unieke invulling van een café, restaurant of  bedrijfsruimte? Dan kan ik u daar met plezier bij helpen. Een muurschildering helpt voor een sfeerbeeld creëren maar kan ook een doel hebben een merk te positioneren. Kleuren en beelden bepalen veelal de sfeer in uw zaak. 

Op iedere ondergrond kan ik een muurschildering maken. Naar aanleiding van een idee, een kleur of onderwerp werk ik de tekening uit. Met name in de Horeca word ik veel en vaak sfeer bepalend ingezet. Maar ook voor brand activatie of decorrage.

Graag maak ik met u een plan daarvoor.

Nondejue Tilburg

Nondejue Tilburg

Deze schildering heb ik gezet in Tilburg bij Nondejeu, waar je binnen Jeu de boule kan spelen en waar ook een prison break cellenblok is gebouwd. Zeer de moeite waard, zo geweldig gemaakt met ruim 30 verschillende cellen met spellen. Ik maakte deze schildering in...

Bar Douwes Amsterdam

Bar Douwes Amsterdam

De stille stad. De afgelopen maanden heb ik aan dit werk geschilderd voor Bar Douwes, als warm Amsterdams welkom na de lockdown. Een herinnering aan de stille straten tijdens dit bizarre jaar. Zo stil als het op dit schilderij is wordt het hopelijk nooit meer, maar ik...

Cafe de Buren in Sittard

Cafe de Buren in Sittard

Voor deze Muurschildering was de opdracht dat het "samen koffiedrinken" moest uitstralen. Niet letterlijk, want Cafe de Buren is recentelijk verbouwd en modern ingericht. In opdracht van Douwe Egberts.

Pitz Pinchos Oosterhout

Pitz Pinchos Oosterhout

Het is zo mooi geworden bij Pitz Pinchos, Bowie en Jessie hebben fantastisch werk geleverd. Sfeervol en warm, super. 1 maart opening #painting #muurschildering #brandbier #brouwproces #interieur

Move Cocktails Monnickendam

Move Cocktails Monnickendam

Move Cocktails heeft boven restaurant Beuqz een ruimte voor workshops, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellige avond!! Ik heb de hele wand beschilderd in samenwerking met #cocacola en #bolscocktails #watercolours #mural #muurschildering #kunstmixx...

Oslo Beers Amsterdam

Oslo Beers Amsterdam

Een eigen biertafel met tap, een fantastische vondst waar veel gebruik van gemaakt wordt bij Oslo Beers op de Sloterkade in Amsterdam. De beer van het logo heb ik op het beton gezet en links zijn pootafdruk.

Fusion in Naarden

Fusion in Naarden

Het boegbeeld van de Fusion restaurants is deze karakteristieke meneer.

We Canteen gemeentehuis Amstelveen

We Canteen gemeentehuis Amstelveen

Het negende foodcourt alweer voor We Canteen, waar locale ondernemers de kans krijgen zichzelf en hun producten te presenteren. De halfronde muur vertelt het verhaal van We Canteen.

Braai Amsterdam

Braai Amsterdam

Bij zowel het hoofdkantoor als in het restaurant heb ik meerdere kunstwerken mogen maken voor Braai Amsterdam.

ZenC Middelburg

ZenC Middelburg

Bij ZenC in Middelburg wordt met veel passie gekookt en voor de gasten gezorgd. Deze passie en liefde moest ook in de muurschildering terugkomen, met verse ingrediënten en zachte kleuren.

D’Antica Amsterdam

D’Antica Amsterdam

In opdracht van Douwe Egberts gemaakte muurschildering bij D'Antica in hartje Amsterdam.